Uhapšen pljačkaš pošte s čekićem

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pljačkaš pošte s čekićem

Valjevska policija uhapsila je Milorada S. (46) iz sela Zlatarić, kod Valjeva, zbog sumnje da je jutros opljačkao poštu u gradskom naselju Brdjani i odneo oko 500.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju, policija je našla novac koji je uzeo, kao i vozilo, odeću i druge predmete koje je osumnjičeni koristio.

Valjevo: Jedan poginuo, četvoro teško povređeno

Đaci iz Valjeva pokradeni u vozu na putu do Slovenije

Vožnja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u pogrešnom smeru: Stradao u sudaru koji su snimile kamere

Milorad S. je u 9.40 sati, maskiran fantomkom i naoružan pištoljem, ušao u poštu u Brdjanima, čekićem razbio staklo na šalteru za stranke i iz fioke uzeo oko 500.000 dinara.

Prepadnutoj poštarki je pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja.

Osumnjičenom je odredjeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu biti pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Valjevu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valjevo: Uhapšen pljačkaš pošte

Izvor: B92, 03.Apr.2012

Valjevo -- Valjevska policija uhapsila je Milorada S. iz sela Zlatarić kod Valjeva, zbog sumnje da je opljačkao poštu u naselju Brđani i odneo oko 500.000 dinara...Kako se navodi u saopštenju, policija je našla novac koji je uzeo, kao i vozilo, odeću i druge predmete koje je osumnjičeni koristio...Milorad...

Nastavak na B92...

Uhapšen pljačkaš pošte s čekićem

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2012

VALJEVO - Valjevska policija uhapsila je Milorada S. (46) iz sela Zlatarić, kod Valjeva, zbog sumnje da je jutros opljačkao poštu u gradskom naselju Brđani i odnio oko 500.000 dinara (oko 5.000 evra).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ekspresno uhapšen razbojnik u Valjevu

Izvor: Mondo, 03.Apr.2012

Policijska uprava Valjevo saopštila je da je uhapsila razbojnika koji je u popodnevnim časovima, naoružan i sa fantomkom na glavi, opljačkao zgradu Pošte u naselju Brđani u Valjevu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.