Uhapšen osumnjičeni za pljačku menjačnice

Izvor: Mondo, 18.Okt.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pljačku menjačnice

Beogradska policija uhapsila je četvoricu osumnjičenih za pljačku više od milion i po dinara iz menjačnice "SMS" , kao i Danijelu S.N. (1970), osumnjičenu za više prevara kojima je oštećenima uzela više hiljada evra.

Za pljačku menjačnice 11. oktobra osumnjičeni su uhapšeni Miloš K. (1990), Nikola A. (1990), Petar B. (1990) i Miroslav R. (1981), svi iz Beograda.

Oni se terete da su ispred ulaza u zgradu u Ulici dr.Ivana Ribara fizički napali vlasnika menjačnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je nosio novac posle zatvaranja i uz pretnju pištoljem oduzeli mu ranac u kojem je bilo 1,8 miliona dinara.

Policija ih sumnjiči i za neovlašćeno držanje droge i lažno prijavljivanje, a pretresom stana osumnjičenih pronađeno je još oko 850.000 dinara, koja su uzeli činjenjem krivičnog dela, kao i

marihuana.

Miloš K. Nikola A. Petar B. i Miroslav R. su uz krivičnu prijavu privedeni su dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Danijela S.N. je osumnjičena da je kao vlasnica agencije "Beosky service and travel" iz Beograda, uzimala novac od klijenata na ime kupovine avio karata za razna odredišta, koje nije isporučivala u dogovorenom roku, nego je novac trošila za druge potrebe.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.