Uhapšen osumnjičeni za napade u Birmingemu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2020, 09:19

Uhapšen osumnjičeni za napade u Birmingemu

Britanska policija saopštila je danas da je uhapsila 27-godišnjeg muškarca osumnjičenog za napad nožem i ubistva u Birmingemu.

U tom incidentu koji se dogodio u nedelju ujutru ubijen je jedan muškarac, a sedam osoba je povređeno, prenosi Rojters.

Istražitelji su naveli da je u nizu napada koji su se dogodili na četiri lokacije u roku od dva sata povređeno više osoba, ali da su napadi povezani ali da se ne smatraju napadima bande ili terorističkim napadima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napade u Birmingemu

Izvor: RTS, 07.Sep.2020

Britanska policija saopštila je da je uhapsila 27-godišnjeg muškarca osumnjičenog za napad nožem i ubistva u Birmingemu. . U incidentu, koji se dogodio u nedelju u ranim jutarnjim časovima, ubijen je jedan muškarac, a sedam osoba je povređeno, prenosi Rojters...Istražitelji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.