Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas oko 15 časova u Novom Sadu S. J. (34), osumnjičenog za dvostruko teško ubistvo koje je prošle noći izvršeno u tom gradu, saopštio je MUP Srbije.

S.J. se tereti da je, u noći između utorka i srede, oko 04.00, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.

Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na novosadskom Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Jaše Tomića. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Dvojica mladića ubijeni su prošle noći udarcima tupim predmetom ispred lokala Moja kafanica u centru Novog Sada.

Pojedini mediji su javili da je jedan od njih bivši vođa navijača fudbalskog kluba Vojvodina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ubijen vođa navijača iz Novog Sada, policija privela više osoba (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016

Dve osobe nastradale su noćas ispred jednog lokala u centru Novog Sada...Dragan Jovanović Gidra (26) i Dario Roklicer (29) ubijeni su  prošle noći, a  njihova tela su pronađena ispred jednog ugostiteljskog objekta, saopštila je Policijska uprava Novog Sada..."Javni tužilac kvalifikovao je ovaj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.