Uhapšen osumnjičeni Novopazarac za krađu iz butika

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2020, 16:11

Uhapšen osumnjičeni Novopazarac za krađu iz butika

Policija je u Novom Pazaru uhapsila S. B. (55) iz tog grada pošto ga je zatekla nedaleko od butika na robnoj pijaci u koji je prethodno, kako se sumnja, provalio i spakovao robu u pet kesa. Kod njega je pronađen i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom provale, a ukradene stvari policija je vratila vlasniku. Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo teška krađa, saopšteno je iz MUP-a. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Izvor: dnevnik.rs The post Uhapšen osumnjičeni Novopazarac za krađu iz butika appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN NAPADAČ: Nasrtao i pretio svešteniku u Baru

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, saopšteno je iz barske policje...Barska policija uhapsila je mladića S.K. (20) zbog sumnje da je pretio svešteniku, saopšteno je danas iz Uprave policije...Kako se navodi, sveštenik N. R. prijavio je ranije danas da ga je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.