Uhapšen osumnjičen za krađe ličnih stvari na ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 09:26

Uhapšen osumnjičen za krađe ličnih stvari na ulici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. Đ. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojnička krađa.

On se sumnjiči da je tokom novembra ove godine na teritoriji Voždovca i Palilule prilazio oštećenima i pomoću fizičke snage i noža od njih otimao torbice sa novcem i ličnim stvarima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da je osumnjičeni počinio više ovakvih krivičnih dela, molimo građane koji su na ovaj ili sličan način oštećeni da se jave policiji na brojeve telefona 011/2797-518 ili 066/88-95-113.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija: Uhapšen jer je na Voždovcu i Paliluli otimao torbice od gradjana

Izvor: Beta, 24.Nov.2020

Policija je uhapsila P. Dj. (2001) zbog sumnje da je tokom novembra ove godine na teritoriji Voždovca i Palilule otimao torbice sa novcem i ličnim stvarima.On se tereti da za krivična dela razbojništvo i razbojnička kradja, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.Odredjeno mu je zadržavanje...

Nastavak na Beta...

Boranin uhapšen zbog nasilničkog ponašanja i napada na policajca

Izvor: Bor030.net, 24.Nov.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. Ž. (1978) iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene radnje. Sumnja se da je on u centru jednog sela u okolini Bora vređao, a zatim...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.