Uhapšen osuđeni silovatelj iz Malče!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osuđeni silovatelj iz Malče!

Policija je uhapsila N.J. (45) iz okoline Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Osumnjičeni se tereti da je sa svog profila na društvenoj mreži Facebook, preko Messengera, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Pokrenut prvi postupak za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << proganjanje u Beogradu

N.J. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je uhapšen u saradnji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji s Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Beogradski mediji pišu da je navodno reč o silovatelju iz Malče koji je osam puta osuđivan, dva puta za silovanje.

On je dobio nadimak "berberin" zato što je navodno svoje žrtve šišao, a pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica uzbuđuje.

Veštaci su utvrdili da ima psihopatsku strukturu ličnosti i da postoji velika verovatnoća da bi zločin mogao da ponovi kad se nađe na slobodi, pisali su ranije mediji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.