Uhapšen optuženi za više od 700 pucnjava na autoputevima

Izvor: Blic, 24.Jun.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen optuženi za više od 700 pucnjava na autoputevima

Nemačka policija uhapsila je vozača kamiona za koga veruje da je odgovran za više od 700 pucnjava na autoputevima u periodu od pet godina.

Policija je saopštila je da je 57-ogodišnjak danas uhapšen u zapadnoj Nemačkoj i da mu je zaplenjeno oružje. Kancelarija je saopštila da je mušakrac, čije ime nije objavljeno, danas izveden pred sud i da će biti zadržan u pritvoru dok bude čekao na zvaničnu optužnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Od sredine 2008. ispaljivani su hici na kamione koji su prenosili automobile, druga vozila na autoputevima i na zgrade u njihovoj okolini. Prošlog novembra, vlasti su učetvorostručile nagradu za informacije o tim napadima, povećavši je na 100.000 evra, zato što su napadač ili napadači počeli da koristi opasnije oružje.

U jednom od napada povređena je žena koja je vozila auto.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN: Optužen za više od 700 pucnjava na autoputevima

Izvor: Kurir, 24.Jun.2013

Nemačka policija uhapsila je vozača kamiona za koga veruje da je odgovran za više od 700 pucnjava na autoputevima u periodu od pet godina..BERLIN - Nemačka policija uhapsila je vozača kamiona za koga veruje da je odgovran za više od 700 pucnjava na autoputevima u periodu od pet godina...Policija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.