Uhapšen odbegli osuđenik niškog zatvora, za dvojicom se još traga

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen odbegli osuđenik niškog zatvora, za dvojicom se još traga

Jedan od trojice osuđenika koji su pre dva dana pobegli iz Kazneno-popravnog zavoda u Nišu pronađen je i vraćen u tu zatvorsku ustanovu.

Prema nezvaničnim informacijama, pronađen je M. K. iz Babušnice, dok policija i dalje traga za drugom dvojicom osuđenika.

M. K. se nije opirao hapšenju, a kao razlog zbog čega se "udaljio" iz zatvora policajcima je naveo dosadu.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su u utorak potvrdili da su se tri prekršajno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažnjena osuđenika udaljila iz poluotvorenog odeljenja Kazneno-popravnog zavoda u Nišu.

U Upravi su istakli da se ne radi o bekstvu jer u otvorenom odeljenju Zavoda ne postoje fizičko-tehničke prepreke.

Osuđenici koji su se udaljili bili su osuđeni na kratke kazne i trebalo je da se nađu na slobodi za svega nekoliko dana.

Jedan od njih trebalo je da izađe iz zatvora za sedam dana, drugi za deset, a treći za oko mesec i po dana, a njihovo udaljenje iz zatvora primećeno je u rano ujutru na prozivci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobegli iz zatvora iz čiste dosade: Vraćen M. K. (24) iz Babušnice jedan od trojice begunaca

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2020

Posle dva dana pronašla jednog od trojice zatvorenika, koji su 24. februara pobegli iz niškog Kazneno-popravnog zavoda POLICIJA je posle dva dana pronašla jednog od trojice zatvorenika, koji su 24. februara pobegli iz niškog Kazneno-popravnog zavoda. Reč je o M. K. (24) iz Babušnice....

Nastavak na Večernje novosti...

Pronađen jedan od prekršajaca koji je izašao iz niškog zatvora

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2020, 11:36

Jedan od trojice osuđenih na prekršajnu kaznu, koji je pre četiri dana pobegao iz otvorenog dela Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, policija je pronašla, uhapsila i vratila u zatvor, kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.