Uhapšen niški Rambo

Izvor: Mondo, 14.Feb.2013, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen niški Rambo

Pripadnici policije uhapsili su u Bojniku Predraga K. (1976) iz Niša zbog sumnje da izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je saopštila da je 12. februara po nalogu istražnog sudije u Bojniku izvršen pretres stana i drugih prostorija u kojima boravi Predrag K. i tom prilikom policija je pronašla automatsku pušku, pištolj CZ, revolver CZM83, tri lovačke puške, karabin, prigušivač za automatsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pušku i 1.400 komada municije raznog kalibra.

Oružje i municju osumnjičeni je držao bez odobrenja nadležnog organa, zaključuje se u saopštenju PU Leskovac.

(Tanjug Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen niški Rambo

Izvor: Cafe.ba, 14.Feb.2013

Pripadnici policije uhapsili su u Bojniku Predraga K. (1976) iz Niša zbog sumnje da izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.