Uhapšen napadač na učenika u Čačku

Izvor: RTS, 01.Feb.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na učenika u Čačku

Zbog pretnji i prinude upućenih maloletnom S.M. ispred Tehničke škole u Čačkua policija je odredila meru zadržavanja Aleksandru S.

Čačanska kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja Aleksandru S. zbog pretnji i prinude upućenih maloletnom S.M. ispred Tehničke škole.

U današnjoj akciji policije Aleksandar S. je priveden i određena mu je mera zadržavanja zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela prinude, napada na službeno lice prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vršenja dužnosti i nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i prometa oružjem i eksplozivnim materijama.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku.

U saopštenju čačanske policije navodi se da je Aleksandar S. 29. januara oko 17 časova na parking prostoru uspred Tehničke škole pozvao maloletnog S.M. da izađe iz škole i pretnjama ga prinudio da uđe u putničko vozilo parkirano ispred škole.

Nakon intervencije školskog policajca, koji je iz vozila bezbedno izveo učenika, osumnjičeni je uperio pištolj u službeno lice i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen napadač na učenika Tehničke škole u Čačku

Izvor: Blic, 01.Feb.2013

Čačanska kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja Aleksandru S. zbog pretnji i prinude upućenih maloletnom S.M. ispred Tehničke škole...U saopštenju čanske policije navodi se da je Aleksandar S. 29. januara oko 17 časova na parking prostoru uspred Tehničke škole pozvao maloletnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.