Uhapšen napadač na policajca

Izvor: B92, 15.Dec.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na policajca

Saobraćajni policajac iz Srbobrana, koji je bio u poteri za kradljivcem automobila, ranjen je iz vatrenog oružja kod Feketića. Lopov koji je pucao je uhapšen.

Napadač J. E., star oko četrdeset godina, je posle razmene vatre uhapšen, a hvatanju je prethodila intenzivna potera u koju su bili uključeni interventna jedinica i psi tragači, saznaje 021.rs.

Policajci su napadača opkolili oko jedne kuće u Feketiću gde se skrivao. Prema prvim informacijama J. E. je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranjen u razmeni vatre.

Saobraćajni policajac Đ. M. je sa kolegom bio je u poteri za automobilom "sitroen ksara" novosadskih registarskih oznaka, koji je ukraden u Srbobranu.

Oni su kradljivca stigli kod Feketića, kada je zbog velike brzine automobil u kojem se nalazio lopov sleteo sa nadvožnjaka.

Lopov je potom izašao iz automobila i pucao u policiju, i ranio Đ. M. Njegov kolega nije nastavio poteru, već je ostao da mu pomogne.

Kako saznaje 021.rs, ranjeni policajac je prevezen u Klinički centar Vojvodine i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović hitno se uputio u novosadsku bolnicu, u koju je ranjeni pripadnik saobraćajne policije prevezen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen napadač na policajca kod Feketića

Izvor: Studio B, 15.Dec.2014

Jozef E. (38) iz Srbobrana, napadač koji je kod Feketića ranio pripadnika saobraćajne policije Đuricu Vračarića (44), uhapšen je i tom prilikom u razmeni vatre je ranjen, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Stefanović je novinarima ispred Urgentnog centra u Novom Sadu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.