Uhapšen napadač na doktora Bošnjaka

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2021, 11:37

Uhapšen napadač na doktora Bošnjaka

Policija je uhapsila J.P. (26) iz Smederevske Palanke zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, odnosno zbog fizičkog napada na ljekara Kluba malog fudbala Novi Pazar Denisa Bošnjaka, saopšteno je danas. Policija ga sumnjiči da je 5. juna na utakmici malog fudbala na Voždovcu sišao sa tribina i udario u glavu četrdesettrogodišnjeg doktora gostujuće ekipe, koji je zadobio teške tjelesne povrede. Bošnjak je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, gdje je zadržan na liječenju. Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Izvor: Radiostoplus The post Uhapšen napadač na doktora Bošnjaka appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen navijač koji je udario lekara Novog Pazara tokom finala Prve futsal lige

Izvor: N1 televizija, 07.Jun.2021

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su J.P. (26) iz Smederevske Palanke, zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, odnosno zbog fizičkog napada na lekara ekipe malog fudbala iz Novog Pazara, saopšteno je u ponedeljak.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.