Uhapšen napadač na aktivistkinju Vuka Jeremića u Nišu

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na aktivistkinju Vuka Jeremića u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.C. (1983), osumnjičenog da je u Nišu udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, nanevši joj lakše povrede u predelu lica, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Incident se dogodio dok je aktivistkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << delila promotivni materijal pred izbornu konvenciju Jeremića u Nišu.

Iz izbornog štaba Vuka Jeremića reagovali su saopštenjem u kome navode da se napad dogodio samo dan nakon što su ministra policije obavestili o napadima na svoje aktiviste koji traju od početka kampanje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.