Uhapšen muškarac koji je prodavao lažnu koka-kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac koji je prodavao lažnu koka-kolu

Policija u Smederevu uhapsila je I. I. (38) zbog sumnje da je prodavao lažnu koka-kolu.

U saopštenju policije navodi se da se I. I. sumnjiči da je proizveo 14.838 flašica koka-kole, šveps biter lemona i tonika.

On je, prema saznanjima policije, u originalnu staklenu ambalažu od 0,25 litra sipao sokove iz plastičnih dvolitarskih flaša i prodavao ih ugostiteljskim i trgovinskim radnjama u Smederevu, protiv čijih odgovornih lica su podnete krivične prijave. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

I. I. se sumnjiči i da je tokom 2017. godine izvršio promet robe na "crno" u vrednosti od 4.017.359 dinara, čime je izbegao plaćanje poreskih obaveza u iznosu od 803.472 dinara.

Krivična prijava podneta je protiv odgovornih lica ugostiteljske radnje ''Hell Z'', Kafane "Kod Rajke" i ugostiteljskog objekta "TDI Cafee" zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, poreska utaja, nedozvoljena proizvodnja, obmanjivanje kupaca, neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga i povreda prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog "Koka-Kole" u Smederevu!

Izvor: Mondo, 05.Dec.2017

Policija u Smederevu uhapsila je I. I. (38) zbog sumnje da je prodavao lažnu malu "Koka-Kolu"...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..U saopštenju policije navodi se da se I. I. sumnjiči da je proizveo 14.838 flašica "Koka-Kole", "Šveps Biter Lemona" i "Tonika"...On je, prema saznanjima policije, u originalnu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.