Uhapšen muškarac iz Kraljeva: U programu uživo pretio da će ubiti ženu i ćerku VIDEO

Izvor: B92, 03.Feb.2022, 19:43

Uhapšen muškarac iz Kraljeva: U programu uživo pretio da će ubiti ženu i ćerku VIDEO

Muškarac koji je uživo u emisiji pretio da će ubiti svoju ženu i ćerku je uhapšen.

U emisiji uživo "Posle ručka" na televiziji "Hepi" on je pretio da će ubiti svoju ženu i ćerku.

On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, piše "Telegraf". kako su potvrdili za Telegraf iz policije.

Naime, tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao Miša iz Kraljevo, izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

- Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio.... Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio - rekao je muškarac s druge strane telefonske žice koji tvrdi da su ga žena i ćerka, kako je rekao, izbacile iz rođenog stana koji je on lično dobio.

- Nikad ih u životu nisam udario, ja sam spavao kad je došla policija - rekao je i dodao da su ga prijavile za nasilje u porodici.

On je u TV programu uživo rekao svoje puno ime i prezime i dodao da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pretio dvostrukim ubistvom uživo u uključenju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022

On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku...Uhapšen je muškarac koji je u emisiji uživo "Posle ručka" na televiziji "Happy" pretio da će ubiti svoju ženu i ćerku...On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, kako su nam potvrdili iz policije...Tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.