Uhapšen mladić u Rakovici zbog prodaje marihuane

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić u Rakovici zbog prodaje marihuane

Pripadnici Policijske stanice Rakovica danas su, nakon prijave građana Mesne zajednice Kanarevo brdo da nepoznate osobe prodaju opojnu drogu u školama i parkovima gde se okupljaju deca, uhapsili A.B. (19).

Njega je policija zatekla u šumarku u Vukasovićevoj ulici kako pakuje opojnu drogu marihuanu u paketiće.

Kada je ugledao policiju počeo je da beži i tom prilikom odbacio je mobilni telefon, novčanik sa ličnim dokumentima, torbicu sa novcem, jedan veći paket >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 41 kesicom opojne droge marihuane i dve prazne pakle cigareta ''marlboro'' sa 25 manjih paketića iste opojne droge.

Prilikim bekstva A.B. je skočio sa krova garaže visine preko dva metra i povredio se.

Nakon ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru biće priveden dežurnom zameniku višeg javnog tužioca u Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakovica, prodavao drogu u školskom dvorištu

Izvor: RTS, 01.Jul.2014

Rakovička policija uhapsila je A. B. nakon što su građani Mesne zajednice Kanarevo brdo prijavili da nepoznate osobe prodaju opojnu drogu u školama i parkovima gde se okupljaju deca. ..Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je zatekla A.B. u šumarku, u Vukasovićevoj ulici, kako pakuje opojnu drogu...

Nastavak na RTS...

Uhapšen mladić u Rakovici zbog prodaje marihuane!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2014

Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je zatekla A.B. u šumarku, u Vukasovićevoj ulici, kako pakuje opojnu drogu marihuanu u paketiće

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.