Uhapšen manijak iz tramvaja!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen manijak iz tramvaja!

Policija je uhapsila osumnjičenog muškarca za gnusan napad na devojčicu u beogradskom tramvaju.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na maloletnu devojku u tramvaju u Beogradu uhapšen i da je reč o I.M. (37) iz Beograda.

Policija ga je sinoć identifikovala i uhapsila.

"Policija je brzo reagovala, uhapsila ovog zločinca, ja se nadam se da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moći da dobijemo od sudskih organa brzo pravdu i da to neće moći da bude od slučajeva koji će proći lagano, već će ozbiljnom kaznom pokazati da nije dozvoljeno da neko maltretira našu decu", rekao je Stefanović.

On je dodao da je "Srbija bezbedna zemlja i da je Beograd siguran grad, i da hoće da se svaki građanin oseća bezbedno" i svi roditelji mogu da budu sigurni da su im deca sigurna.

KAKO JE UHAPŠEN?

Policija je navodno juče dobila poziv da je jedan muškarac upao u pekaru na Zrenjaninskom putu, pišu beogradski mediji.

Radnica pekare M. J. prijavila da je muškarac (37) ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Policija traga za manijakom iz tramvaja, napao dete!

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (12) u tramvaju, piše "Alo".

Na popularnoj Facebook stranici juče se pojavio snimak iz beogradskog tramvaja, na kom se vidi kako odrastao muškarac spopada devojčicu za koju tvrde da ima 12 godina.

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće, a devojčica se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć, nije obavestio vozača tramvaja, niti zvao policiju. Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Videla snimak, pa ga prepoznala po odeći: Javila se još jedna žrtva MANIJAKA iz beogradskog tramvaja (VIDEO, FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018

Nakon što je snimak na kom se vidi seksualno zlostavljanje tinejdžerke u tramvaju razbesneo javnost, oglasila se još jedna devojka (25) koja je takođe, kako tvrdi, bila žrtva ovog muškarca..- Ovaj manijak je bio identično ovako obučen u utorak oko 10 č ujutru. Uznemiravao je mene, a zatim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.