Uhapšen lekar sa VMA

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lekar sa VMA

Pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa vojnom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su lekara specijalistu Vojnomedicinske akademije M.M.

Foto: MONDO/Goran Sivački VMA

On je osumnjičen da je počinio krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se tereti da je od pacijenta zahtevao 200 evra, kako bi mu, nakon operacije katarakte, overio nalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za priznavanje putnih troškova koje Republički fond za zdravstveno osiguranje refundira pacijentima koji imaju prebivalište van teritorije Beograda.

AKCIJA U NIŠU: Lekari "pali" zbog mita!

Sumnja se da je M.M. nakon operacije overio nalog, kao i da je od pacijenta na ruke primio 100 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saopštio je MUP.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MUP: Uhapšen lekar VMA, tražio mito

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa vojnom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su lekara specijalistu Vojnomedicinske akademije M.M. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.