Uhapšen jer je pretio sudiji pištoljem

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je pretio sudiji pištoljem

Veljko J. (24) iz Smedereva, uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, tako što je pretio sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Foto: Ilustracija

''Osumnjičeni se tereti da je 28. oktobra ove godine poslao pismo iz mesta Boljevci, opština Zemun, koje je adresirao na Osnovni sud u Smederevu i na sudiju koji je postupao po predmetu u kome je Veljko J. u svojstvu okrivljenog. U pismu je zapretio sudiji da će mu, ako ga osudi, život >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti ugrožen 'dugom devetkom' '', kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

 

Osumnjičeni je uspešno lociran i uhapšen, uprkos tome što je, kao višestruki izvršilac krivičnih dela, više puta menjao boravišta na teritoriji Srbije. Nakon hapšenja, osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat osnovnom javnom tužiocu na saslušanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.