Uhapšen jedan od vođa Alkatraza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 12:24

Uhapšen jedan od vođa "Alkatraza"

Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) uhapšen je noćas pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije.

Beogradska policija u saopštenju precizira da je on osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i u roku od 48 sati će biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

On je i u julu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2017. godine osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je zaljučio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Tada mu je 19. juna 2017. godine u Venizelosovoj ulici u rutinskoj kontroli Intervnentne jedinice MUP-a pronađen pištolj “glok” i 12 metaka.

Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vođa Alkatraza

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

U nastavku borbe protiv kriminala u Beogradu, u akciji policijskih inspektora sa Čukarice i Interventne jedinice 92 uhapšen je 38-godišnji Damjan Š, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, objavio je Pink.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.