Uhapšen dvojac osumnjičen za teško ubistvo u Mladenovcu

Izvor: Kurir, 07.Mar.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen dvojac osumnjičen za teško ubistvo u Mladenovcu

Bedaim K. (24) i Emran B. (24) upali u kuću Dragana Lazića (59), koji je zbog šoka i batina doživeo infarkt i umro

BEOGRAD - Odneli 60 evra i zlato vredno 60.000 dinara.

Operativci beogradske policije uhapsili su Bedaima K. (24) i Emrana B. (24) zbog sumnje da su u noći između 4. i 5. januara ubili Dragana Lazića (59) iz Mladenovca.

Oni su u kuću žrtve, koja se nalazi u Kosmajskoj ulici u Mladenovcu, ušli kroz prozor, a zatim su nesrećnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čoveka udarali pesnicama u glavu i po telu.

- Lazić je od batina i šoka doživeo infarkt, što je za njega bilo fatalno.

Dvojica uhapšenih su posle premetačine odnela iz kuće mobilni telefon i, kako se pretpostavlja, oko 60 evra i zlato vredno 60.000 dinara, a zatim su pobegla - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Uhapšeni Bedaim i Emran sumnjiče se za teško ubistvo, a Bedaim K. odranije je poznat policiji po krađama.

Obojici je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani.

NA. S.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za teško ubistvo

Izvor: RTS, 07.Mar.2014

K.B. i E.B, osumnjičene za teško ubistvo uhapsila beogradska policija. Oni se terete da su u noći između 4. i 5. januara u Mladenovcu, ušli u kuću i ubili D.L, a potom odneli zlatni nakit. ..Policija u Beogradu uhapsila je K.B.(24) i E.B.(24), osumnjičene za teško ubistvo...Kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.