Uhapšen diler ekstazija, spida i marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen diler ekstazija, spida i marihuane

Novopazarska policija uhapsila je večeras S.M. (26) iz tog grada u čijem stanu je pronađen ekstazi, spid i marihuana, saznaje radio Sto plus.

Droga je pronađena prilikom pretresa stana osumnjičenog u Njegoševoj ulici.

"Prilikom pretresa je pronađeno 500 tableta ekstazija, devet grama spida i 15 grama marihuane, kao i vagica za precizno merenje", rečeno je u policiji.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo prodaje droge S.M. je određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

N.Pazar: Uhapšen mladić sa gomilom narkotika

Izvor: B92, 10.Nov.2017

Novopazarska policija uhapsila je S.M. (26) iz tog grada u čijem stanu je pronađen ekstazi, spid i marihuana, saznaje radio Sto plus...Droga je pronađena prilikom pretresa stana osumnjičenog u Njegoševoj ulici..."Prilikom pretresa je pronađeno 500 tableta ekstazija, devet grama spida i 15 grama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.