Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bjegunac iz Banjaluke, terete ga za tešku krađu

BANJALUKA - Goran M. (24) iz Banjaluke, koji je osumnjičen za tešku krađu u benzinskoj pumpi u mjestu Kosjerovo, opština Laktaši, uhapšen je i nakon kriminalističke obrade biće predat sudskoj policiji, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

"Na osnovu raspisanih potraga i centralne potjernice, uhapsili su ga jutros oko 9.10 časova pripadnici CJB Banjaluka", rekli su iz policije.

Goran M. je uhapšen na osnovu raspisane centralne potjernice Osnovnog suda Banjaluka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i to zbog izazivanja opšte opasnosti, za šta mu je već određen jednomjesečni pritvor, kao i raspisanih potraga zbog sumnje da je počinio tešku krađu i još dva krivična djela, uključujući i neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

Podsjetimo, zbog sumnje da bi se Goran M. mogao nalaziti u stanu u Ulici krajiških brigada, opština Laktaši, policija je krajem prošlog mjeseca pretresla taj stan, te pronašla 12 paketa marihuane, ukupne količine od oko 850 grama.

Policajci su već uhapsili A.A.(28) iz Banjaluke, jer se sumnjiči da je sa Goranom M. pokrao benzinsku pumpu u Kosjerovu, kada su ukrali novac i razne vrste cigareta, pričinivši materijalnu štetu od oko 6.000 KM.

Vezana vijest:

Akcija u Banjaluci i Laktašima: Mladić uhapšen zbog krađe, drugi u bjekstvu

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjaluka: Uhapšen mladić zbog teške krađe i prodaje narkotika

Izvor: Blic, 11.Avg.2016

Goran Milanović (24) iz Banjaluke, osumnjičen za tešku krađu, proizvodnju i prodaju droge, uhapšen je danas u Banjaluci na osnovu centralne poternice Osnovnog suda u Banjaluci, saznaje "EuroBlic"...- Osnovni sud Banjaluka izrekao je ranije osumnjičenom G. M. meru jednomesečnog pritvora zbog izvršenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.