Uhapšen Srbin za kojim je tragao Interpol

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin za kojim je tragao Interpol

Crnogorska policija je na Graničnom prelazu Dračenovac uhapsila A. M. (37), državljanina Srbije, za kojim se tragalo po poternici Interpola

Interpol je tragao za A. M. zbog sumnje da je u Holandiji pre 11 godina počinio ubistvo.

Za osumnjičenim se tragalo da bi prisustvovao krivičnom postupku koji se protiv njega vodi u Holandiji zbog osnovane sumnje da je 20. juna 2008. godine u gradu Bredi nožem ubio čoveka, piše u policijskom saopštenju.

Dodaje se da mu je određen ekstradicini pritvor, a vlasti Crne Gore i Holandije će razmotriti njegovo izručenje toj zemlji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Državljanin Srbije uhapšen u Crnoj Gori zbog ubistva od pre 11 godina

Izvor: RTS, 16.Avg.2019

Crnogorska policija je po poternici Interpola Hag uhapsila državljanina Srbije. Sumnja se da je on pre 11 godina ubio muškarca u Holandiji. . Službenici Uprave policije su na Graničnom prelazu Dračenovac, prilikom pokušaja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.