Uhapšen Srbin u Baru zbog krađa

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin u Baru zbog krađa

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je provaljivao u kuće na području opštine Bar i krao novac, nakit, oružje, mobilne telefone i druge predmete.

Policija sumnja da je N.V. (36) iz Aleksinca tokom jula počinio šest teških krađa. On je povratnik u vršenju krađa, a u Nišu je zbog toga bio u zatvoru 10 godina.

Od početka jula zbog teških krađa u Baru uhapšeno je troje stranih državljana.

Početkom jula uhapšena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Alma Numanagić (31) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je počinila sedam krađa na teritoriji Sutomora. U krađe je išla sa malom decom.

Krajem prošlog meseca uhapšen je jedan Tutinac Haris Obić kojem se na teret stavlja stotine krađa u nekoliko evropskih zemalja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen Srbin u Baru zbog šest krađa

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2014, 00:03

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je provaljivao u kuće na području opštine Bar i krao novac, nakit, oružje, mobilne telefone i druge predmete...Policija sumnja da je N.V. (36) iz Aleksinca tokom jula počinio šest teških krađa. On je povratnik u vršenju krađa,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.