Uhapšen Petnjičanin, policija u kući pronašla dva kilograma skanka

Izvor: SandzakPress.net, 25.Sep.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Petnjičanin, policija u kući pronašla dva kilograma skanka

Policija je jučer na graničnom prelazu Dračenovac uhapsila I.A. (28) iz Petnjice koji je od 7. septembra bio u bjekstvu nakon što je policija u njegovoj kući pronašla oko dva kilograma skanka. On je osumnjičen za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. “Policijski službenici su 7. septembra u kući u selu Orahovo u Opštini Petnjica, pronašli i oduzeli sakrivenu biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tipa skank, ukupne količine 1944 grama. Osumnjičeni za ovo krivično djelo, I.A. (28) iz Petnjice, prilikom preduzimanja ovih aktivnosti je bio u bjekstvu i za njim se intenzivno tragalo. On je uhapšen juče na Graničnm prelazu Dračenovac”, navode iz Uprave policije. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se ovo lice uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađeni skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja. (Vijesti)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uhapšen zbog prodaje droge u S. Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2017, 08:39

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je S.S. (28), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom pretresa automobila marke "fijat" koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla i oduzela oko 156 grama biljne materije sumnjive na marihuanu...Po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.