Uhapšen PIJANI NEMAC koji je izazvao sudar sa Šabanom! Automobil nije njegov?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen PIJANI NEMAC koji je izazvao sudar sa Šabanom! Automobil nije njegov?

Vozač "mazde" koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se u pritvoru.

Jedna od optužbi za koju se tereti jeste teško ubistvo u saobraćaju. Sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca i on se sada nalazi u pritvoru.

Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

"Mazda" kojom je 34-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj. Nemačka policija je pozvala i sve građane koji su posvedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razrešiti sve detalje nesreće.

Nesreća se dogodila u nedelju ujutru na putu kod nemačkog Bilefelda, kad se Šaulić sa prijateljima i muzičarem vraćao sa nastupa svojim "seatom". U zadnji deo njihovog automobila zakucao se 34-godišnji vozač "mazde", za kog je policija kasnije ustanovila da je pod dejstvom alkohola, a takođe i da nema vozačku dozvolu.

Od siline udarca automobili su skrenuli sa puta i zakucali se u bankinu.

Šaban Šaulić je preminuo neposredno nakon što ga je tim hitne pomoći odvezao u bolnicu, a Mirsad Kerić dan kasnije. Vozač "mazde" prošao je sa lakšim povredama ramena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U pritvoru vozač koji je izazvao sudar sa Šaulićem, osumnjičen za ubistvo iz nehata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019

 Vozač "mazde", koji je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban Šaulić, nalazi se u pritvoru i sumnjiči se za ubistvo iz nehata...Prema pisanju nemačke štampe, muškarac od 34 godine iz Gitersloa vozio je pod dejstvom alkohola kada je na autoputu A2 velikom brzinom udario u vozilo u kojem su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.