Uhapšen Džejms Kromvel

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Džejms Kromvel

Vremešni glumac upao na fakultet u Viskonsinu i protestovao zbog prava životinja.

Džejms Kromvel (73) uhapšen je pošto je upao na sastanak upravnog odbora Univerziteta u Viskonsinu i protestovao zbog testova na mačkama koji se vrše u toj ustanovi.

Glumac je uleteo mašući posterom sa slikom mačke čija je glava stisnuta medicinskom stegom, i vikao kako na tom Univerzitetu godišnje ubiju najmanje 30 mačaka okrutnim, nepotrebnim eksperimentima.

Kromvel >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je uhapšen i pritvoren, ali je ubrzo pušten uz kauciju. Glumac je poznat po ulogama u hitovima "Zelena milja", "Poverljivo iz Los Anđelesa", "Ja, robot", a nedavno je ostvario sjajnu ulogu odbeglog naciste u drugoj sezoni serije "Američka horor priča".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.