Uhapšen Bosanac koji je migrante poslagao u “pasat” kao sardine

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Bosanac koji je migrante poslagao u “pasat” kao sardine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su F. M. (38) iz Bosne i Hercegovine, zbog sumnje krijumčario ljude i nedozvoljeno prelazio državnu granicu.

Policija je u toku noći, oko 3.30 časova, u blizini naplatne rampe Nais zaustavila "pasat", kojim je upravljao F. M, i u kojem je bilo 10 ilegalnih migranata, osam iz Avganistana, i po jedan iz Somalije i Pakistana. Tom prilikom, osumnjičeni je pokušao da pobegne, ali je brzom akcijom policije uhvaćen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bosanac švercovao 10 migranata u automobilu

Izvor: juGmedia, 23.Maj.2017

Niška policija uhapsila je F. M. (38) iz Bosne i Hercegovine, pošto je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja 10 migranata, saopšteno je danas...Policija je u toku noći, oko 3.30 časova, u blizini naplatne rampe Nais kod Niša zaustavila „pasat“, kojim je upravljao F. M, i u kojem je bilo 10 ilegalnih...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.