Uhapšen Aleksandar Čabarkapa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Aleksandar Čabarkapa

Sutra ide kod tužioca na razgovor

Aleksandar Čabarkapa je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Čabarkapa je priveden zbog optužbi za prebijanje svoje bivše devojke, a sutra bi trebalo da ide kod tužioca na razgovor.

Podsetimo, Aleksandra Subotić je pre nekoliko dana prijavila bivšeg dečka sa kojim ima dete zbog toga što ju je on, kako je navela, fizički napao i naneo joj lakše telesne povrede.

Nakon što je Aleksandar Čabarkapa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno pretukao Aleksandru Subotić usred bela dana, ona je prvo otišla u Dom zdravlja u Kluđerici, a potom je u pratnji svog strica Srbe Subotića prevezena u Urgentni centar, gde joj je hitnom intervencijom lekara ukazana pomoć.

Nekad slika govori više od 1000 reči. Hvala svima na velikoj podršci!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 4:45pm PDT

Posle nekoliko sati izašla je sa noseći kragnu oko vrata u pratnji drugarice i otkrila da je vrlo uplašena i da je u strahu da joj Čabarkapa ponovo ne napravi sačekušu.

- Stvarno se strašno osećam. Nikako nisam dobro i mnogo se plašim. Plašim se za svoj i za Magdalenin život, to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem - rekla je Aleksandra, nakog čega je u pratnji svog strica i drugarice napustila Urgentni centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.