Ugroženo zdravlje direktorke televizije Kanal 9

Izvor: Danas, 28.Apr.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugroženo zdravlje direktorke televizije Kanal 9

Koalicija medijskih i novinarskih udruženja apelovala je na državne organe i institucije da se hitno uključe u rešavanje problema novosadske televizije Kanal 9, čija direktorica Maja Pavlović već 14 današtrajkuje glađu jer smatra da je zbog nečinjenja državnih ipravosudnih organa ugroženo funkcionisanje te televizije. Članak Ugroženo zdravlje direktorke televizije Kanal 9 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk glađu Maje Pavlović - ugroženo joj zdravlje

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019

Koalicija medijskih i novinarskih udruženja apelovala je danas na državne institucije da se hitno uključe u rešavanje problema novosadske televizije Kanal 9, čija direktorka Maja Pavlović već 14 dana štrajkuje glađu...Ona štrajkuje je smatra da je zbog nečinjenja državnih i pravosudnih organa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.