Ugrožen rad fontane na Trgu Nikole Pašića

Izvor: Studio B, 18.Apr.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugrožen rad fontane na Trgu Nikole Pašića

U fontanu na Trgu Nikole Pašića ubačen je deterdžent zbog čega je ugrožen rad te fontane, saopštilo je Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradski vodovod i kanalizacija.

U saopštenju se navodi da su ekipe tog preduzeća odmah po prijavi izašle na teren i utvrdile stepen oštećenja elektro i mašinske opreme i dodaje da je u toku ispiranje i sanacija jedne od najlepših beogradskih fontana, zbog čega ona neće raditi do daljnjeg.

Kako je navedeno, ovo je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << treći slučaj neodgovornog ponašanja za deset dana, koliko beogradske fontane rade.

Već prvog dana po puštanju u rad bila je ugrožena fontana "Mika Alas" na Dorćolu, a posle nekoliko dana i fontana u blizini bioskopa "Fontana" na Novom Beogradu.

Zbog tih događaja, Služba obezbeđenja Beogradskog vodovoda intenzivirala je obilaske svih beogradskih vodoskoka.

Komunalna policija će u okviru svoje nadležnosti učiniti sve kako bi se gradske fontane zaštitile od neodgovornih osoba i bahatog ponašanja prema javnom dobru, piše u saopštenju.

U nadležnosti Beogradskog vodovoda i kanalizacije je briga o 32 gradske fontane. To preduzeće zatražilo je pomoć građana da ukoliko primete ugrožavanje rada fontana, to odmah prijave, a građanima je upućen i apel da ne bacaju otpatke i druge materije u fontane.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za deset dana bačen deterdžent u tri beogradske fontane

Izvor: S media, 18.Apr.2012

Nepoznate osobe su danas sipale deterdžent u fontanu na Trgu Nikole Pašića. Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” su odmah po prijavi izašle na teren i utvrdile stepen oštećenja elektro i mašinske opreme. U toku je ispiranje i sanacija jedne od najlepših beogradskih fontana zbog čega...

Nastavak na S media...

Ugrožen rad fontane na Trgu Nikole Pašića

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012

U toku je ispiranje i sanacija jedne od najlepših beogradskih fontana, zbog čega ona neće raditi do daljnjeg..BEOGRAD - U fontanu na Trgu Nikole Pašića u Beogradu ubačen je deterdžent zbog čega je ugrožen rad te fontane, saopštilo je Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradski vodovod i kanalizacija...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.