Ugostitelji se ne bave zaštitom, čaše im nisu skupe

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ugostitelji se ne bave zaštitom, čaše im nisu skupe"

Pet stanova gorelo je u subotu Novom Pazaru, goreo je i restoran “Durmitor” u Beogradu. Kada je reč o ugostiteljskim objektima, požari su izbijali i u NS.

Problem, kako kaže Ljubica Krnjaić, predsednica Vatrogasnog saveza Vojvodine problem je u sistemskom pristupu, al ii i ignorisanju struke.

“Ugostiteljski objekti treba da imaju lice koje se bavi protivpožarnom zaštitom. Ugostiteljima je to skupo, njima nisu skupe čaše i tanjiri, ali se ovim ne bavi i više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ovim ne bave iz neznanja. Njih treba neko da povuče za rukav, da kaže da je dužan da to radiš… To se mora nonstop kontrolisati, mere se ne mogu sprovoditi ‘sad smo uradili i mirni smo’”, rekla je ona za Prvu televiziju.

Opšinrije u video – prilogu…

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.