Ugljanin: Specijalni status Sandžaka ključ za rešavanje svih sporova na Balkanu

Izvor: Danas, 03.Nov.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljanin: Specijalni status Sandžaka ključ za rešavanje svih sporova na Balkanu

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Uglanin izjavio je danas u Sarajevu da davanje specijalnog statusa Sandžaku predstavlja ključ za rešavanje svih političkih i teritorijalnih sporova izmedju susednih država i naroda na Balkanu. Članak Ugljanin: Specijalni status Sandžaka ključ za rešavanje svih sporova na Balkanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bastać: Speman sam da odem na informativni razgovor u policiju

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je večeras da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući da se to o čemu Lešnjak govori nikada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.