Ugledni laparaskopski hirurg od sutra u Užicu

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledni laparaskopski hirurg od sutra u Užicu

Evropski instruktor za laparaskopsku rektalnu hirurgiju i robotsku hirurgiju iz Velike Britanije, Amdžad Parvaiz, braviće u Opštoj bolnici Užice u kojoj će, 18. i 19. septembra, uz asistenciju užičkih hirurga, operisati četiri pacijenta. Članak Ugledni laparaskopski hirurg od sutra u Užicu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zahuktavanje Drugog svetskog rata

Izvor: Danas, 18.Sep.2019, 07:33

Naslovom „Jutros u 4 sata sovjetske trupe prešle su poljsku granicu na celoj liniji od Podolska na severu do Kamenec Podolskog na jugu, istovremeno“ dnevni list Pravda je u izdanju od 18. septembra 1939. otvorila priču o ratu koju počinje i nastavila je na sledeće četiri stranice. Članak Zahuktavanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.