Ugledanje na primere zemalja članica Evropske unij

Izvor: Akter, 09.Apr.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledanje na primere zemalja članica Evropske unij

Na sastanku ministra policije Srbije Nebojše Stefanovića i predsednika poslaničkog kluba "SDA Sandžaka PDD" u Skupštini Srbije Sulejmana Ugljanina razmatrana je bezbednosna i ekonomska situacija

"Sastali smo se kako bi pronašli rešenje za povećanje stepena bezbednosti, ekonomskog prosperiteta i opšteg poboljšanja kvaliteta života građana na tom području. U tom cilju koristićemo pozitivna iskustva i primere dobre prakse zemalja članica Evropske unije", rekao je Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na sastanku.

Kako je saopštio MUP Srbije Stefanović je dodao da će se ti "zajednički napori i poštovanje prava manjina odraziti na podizanje nivoa vladavine prava, pravne sigurnosti i da će doprineti boljoj ekonomskoj i bezbednosnoj klimi kako za građane tog područja, tako i cele Srbije".

Tokom razgovora najavljeno je i otvaranje Centra za razvoj poljoprivrede i sela u Sjenici.

Sastanku su prisutvovali i direktor policije Milorad Veljović, šef Kabineta ministra Ivan Ristić i poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ugljanin razgovarao sa Stefanovićem o bezbjednosti u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 09.Apr.2015

Novi Pazar-Na današnjem sastanku ministra policije Srbije Nebojše Stefanovića i predsjednika poslaničkog kluba “SDA Sandžaka-PDD” u Skupštini Srbije Sulejmana Ugljanina razmatrana je bezbjednosna i ekonomska situacija u regionu jugozapadne Srbije. “Sastali smo se kako bi pronašli rješenje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.