Uginula Tinkerbel, šarmantna čivava Paris Hilton

Izvor: B92, 22.Apr.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uginula Tinkerbel, šarmantna čivava Paris Hilton

Paris Hilton objavila je u utorak da je njena voljena čivava Tinkerbel uginula u 14. godini života.

“Srce mi je slomljeno”, napisala je rijaliti zvezda na Instagramu. “Posle 14 neverovatnih godina koje smo proveli zajedno, moja bebica Tinkerbel uginula je od starosti. Osećam kao da sam izgubila člana porodice... Volim te, Tinki, ti si legenda i nikad nećeš biti zaboravljena.”

Tinkerbel, koju je MTV proglasio “prvom pravom psećom rijaliti zvezdom”, nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila poznata koliko i njena vlasnica. Čivava se pojavila i u rijaliti emisiji “Jednostavan život” (Simple Life), ali i na mnogo događaja na crvenom tepihu, modnim revijama, pa čak i u reklamama.

Paris Hilton je kupila Tinkerbel 2002. nakon što je gledala film “Pravna plavuša” u kom glavna junakinja ima čivavu.

Naon što je objavila vest o smrti Tinkerbel, Paris je objavila i nekoliko fotografija svog četvoronožnog prijateljima na Instagramu.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.