Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024, 00:12

Ugasi mobilni telefon, glumac je na sceni!

Poslednjih godina, na sreću, ne govorimo često o praznim pozorišnim salama, pogotovo u velikim gradovima, međutim, to ne znači da se kao društvo možemo pohvaliti kulturom. Poslednji dokaz tome je ponašanje gledateljke predstave "Knjiga o Milutinu", koju je glumac Nenad Jezdić prekinuo zbog neprestanog telefoniranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"HAJDE DA SAČEKAMO DA GOSPOĐA ZAVRŠI RAZGOVOR" Glumci prekinuli predstavu zbog NEPRISTOJNE publike: Svi na sceni se okrenuli i gledali u nju (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Reč pozorište trebalo bi da budi osećaj poštovanja prema umetnosti i instituciji koja je od kulturnog značaja. Međutim, izgleda da neki ljudi to zaboravljaju, ili možda ni ne znaju. Kašnjenja na početak predstave, mobilni telefoni koji zvone pa čak i razgovori. Sve to remeti koncentraciju glumaca,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.