Ugašena Radio Televizija 5

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašena Radio Televizija 5

U 18 sati, u vreme emitovanja Centralnih vesti Televizije 5, voditeljka Vesna Živadinović Pečenković objavila je samo jedno – nema više Televizije 5.

Dok su svi zaposleni stajali iza nje Pečenkovićeva se u ime cele Televizije 5 oprostila sa gledaocima posle punih 18 godina.

"Saopštićemo vam jednu jedinu vest u par reči – nema više Televizije 5, a posle odjavne špice ovih Centralnih vesti Petice više neće biti ni na vašim malim ekranima", rekla je poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << voditeljka.

U poslednjoj generalnoj najavi za Centralne vesti stoji da su se svi na televiziji trudili da gledaoce uvek na najbrži, najbolji i najobjektivniji način obaveste o svemu.

Naglašavaju da je ogromno poverenje Nišlija za sve ove godine i najbolja potvrda da su u toj nameri često uspevali.

"Uz želju da na televizijskim ekranima i radio talasima ubuduće pronadjete nešto što će vas podsećati na nas, pozdravlja Vas kompletna ekipa Vaše Radio Televizije 5 – poslednje su reči koje su se čule sa “petice”.

Nakon odjavne špice signal Radio Televizije 5 zauvek je nestao iz etra, a sa njim i lica i popularne emisije ove televizije koje su svakodnevno spunjavale domove i živote Nišlija.

Televizija 5 je posle 18 godina zvanično prestala sa radom nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje, a kablovski distributeri ih izbacili iz ponude, prenose Južne vesti.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.