Izvor: Blic, 19.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udvarao se sekretarici

Udvarao se sekretarici

PROKUPLJE - Prokupačka javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod sudskog postupka koji je zakazan za 22. novembar pred Opštinskim sudom. Njegovi akteri su Nebojša Milivojević(52) načelnik Topličkog okruga i Vesna Novaković (33) njegova sekretarica koja ga privatnom tužbom tereti za seksualno zlostavljanje.

- Od početka ove godine načelnik mi je na razne načine i u svakoj mogućoj prilici stavljao do znanja da bi samnom hteo da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više od odnosa službenik-nadređeni. Govorio mi je da mu se sviđam jer nisam kao druge žene, da sam temperamentna i zgodna, da imam lepo telo. Gledao me nepristojno, nabacivao mi se iako ja to ničim nisam izazivala kod njega - priča kroz plač Vesna Novaković koja osam godina radi u načelstvu Topličkog okruga kao tehnički sekretar.

- Pošto sam stalno odbijala njegove nasrtaje on me prebacio na radno mesto blagajnika kako bih mogla da neprimetno izlazim sa posla i viđam se sa njim. Kap u prepunoj čaši mojih problema zbog kojih sam počela i nervno da popuštam, da imam problema u kući sa decom i sa mužem, bio je njegov poziv 26. avgusta da idemo u Prolom Banju gde nas niko neće videti - nastavlja Novakovićeva.

Ona ističe da više nije mogla da podnese pritisak načelnika i da je sve ispičala mužu i odlučila da podnese tužbu.

Nebojša Milivojević, načelnik okruga i predsednik OO G17 Plus odbija navode tužbe i kaže da je sve smišljeno i da je on žrtva političke zavere.

- Sve je počelo kad sam u skladu sa Zakonom o državnoj upravi dobio pravo da napravim novu sistematizaciju radnih mesta. Sekretarica i njen bivši šef, Zlatan Miljković koji je bio šef odseka za opšte poslove, i njen svedok u postupku, uplašili su se da će ostati bez radnih mesta pa su smislili kako da me diskredituju i kao funkcionera i kao čoveka bez mrlje - izjavio je Milivojević dodajući da će na sudu dokazati da je sve izmišljeno. Biserka Milosavljević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.