Udruženje rok muzičara podržalo inicijativu za plato Milana Mladenovića

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje rok muzičara podržalo inicijativu za plato Milana Mladenovića

Inicijativu da plato ispred Doma omladine u Beogradu bude nazvan po muzičaru Milanu Mladenoviću podržalo je danas Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS).

Upravni odbor URMUS-a podsetio je da je gitarista, pevač i pesnik Milan Mladenović predvodio grupu "Ekaterina Velika”, kultni bend, koji je ostavio dubok trag u rok muzici na našim prostorima.

U Udruženju smatraju da je ovo prilika da se grad Beograd oduži Mladenoviću za višegodišnje stvaralaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da on u gradu u kome je živeo dobije zasluženo obeležje.

Ovu inicijativu podržao je i bivši bubnjar "EKV” Ivan Ranković Raka, inače član Udruženja.

Incicijativu da plato ispred ulaza u Dom omladine ponese ime Milana Mladenovića pokrenula je 18. marta Liberalno-demokratska partija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.