Udruženje „Begej“ tužilo gradsku toplanu zbog visokih računa

Izvor: Danas, 24.Sep.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje „Begej“ tužilo gradsku toplanu zbog visokih računa

Udruženje potrošača Begej, koje je tužilo gradsku toplanu zbog visokih računa za grejanje, upozorava da su stavke na računu za ovu uslugu netransparentne. Pozivajući se na pravo za informacije od javnog značaja, zatražili su spisak svega što ulazi u konačnu cenu. Članak Udruženje „Begej“ tužilo gradsku toplanu zbog visokih računa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zrenjanin: Udruženje "Begej" tužilo gradsku toplanu zbog visokih računa

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2018, 08:10

Centar za zaštitu potrošača "Begej" tužilo je gradsku toplanu zbog visokih računa za grejanje i upozorilo da su stavke na računu za ovu uslugu netransparentne...Pozivajući se na pravo za informacije od javnog značaja, zatražili su spisak svega što ulazi u konačnu cenu, prenosi "Danas"...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.