Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2023, 16:57

Udruženja nestalih Srba i Albanaca nezadovoljni politizacijom nestalih

Predstavnici udruženja kidnapovanih i nestalih Srba i Albanaca, izrazili su nadu da će Deklaracija o nestalima koja je usvojena 2. maja u Briselu deblokirati proces potrage za nestalim licima. Oni su se saglasili i da Priština ne ulaže dovoljno napora da se ovaj humanitarni problem reši, konstatujući da je situacija gora nego što je bila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Članovi porodica nestalih na Kosovu: Neozbiljno što u Deklaraciji nema rokova

Izvor: VOA, 09.Maj.2023

Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu ne očekuju da će Deklaracija o nestalim licima, koju su 2. maja ove godine u Briselu usvojili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti doprineti rasvetljavanju sudbine nestalih lica, već su mišljenja da će ona ostati...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.