Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021, 20:39

Udruženja kažu da ne staju dok ne ode Rio Tinto, Vućić tvrdi – zahtevi politički

Pokret Ekološki ustanak stava je da ništa nije gotovo sve dok se Rio Tinto ne protera iz Srbije, što je osnovni zahtev ove organizacije. Oni i oko 40 drugih organizacija su za subotu najavili novu blokadu puteva širom Srbije od 14 do 15 časova. Organizatori protesta pozivaju policiju da obezbedi javni red i mir tokom protesta, a tužilaštvo da proceusira batinaše. Vlast odgovara da su ovi zahtevi ne ekološki već politički.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BLOG UŽIVO: Tuča na kraju blokade na Gazeli, verbalni sukob na protestu u Nišu

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2021, 11:57

Pokret Ekološki ustanak i oko 40 drugih organizacija danas su organizovali novu blokadu puteva na više lokacija širom Srbije. Građani su se razišli sa mosta Gazela u Beogradu, ali je na samom kraju blokade došlo do incidenta i tuče na uključenju na autoput kod Sava centra. Zatim je grupa ljudi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.