Udruženi sinidikati Srbije Sloga: Vučić vređa, na ulicu za svoja prava

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženi sinidikati Srbije Sloga: Vučić vređa, na ulicu za svoja prava

Udruženi sindikati Srbije Sloga saopštili su da je predsednik države Aleksandar Vučić nazvao sve koji ga ne podržavaju "društvenim talogom" i pozvali uvređene građane da izađu na ulicu i protestuju. U saopštenju povodom jutrošnjeg gostovanja Vučića na TV Prva, ističe se da je ;to "nedopustivo, arogantno i ponižavajuće" i podseća da je Vučić, osim predsednika svoje partije, i predsednik svih građana Srbije.

U saopštenju je navedeno da je za Udružene sindikate >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbije Sloga Vučićeva politika ;"'superhik politika', po sistemu 'oduzmi siromašnima, daj bogatima'".

Vučić, kako je navedeno, prilikom gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom "vrlo arogantno iznosi niz neproverljivih podataka o takozvanoj ekonomskoj uspešnosti Srbije i stranim ulaganjima, bez adekvatnih sagovornika koji se bave ekonomijom i koji bi ga ozbiljno propitivali, ili vređa opoziciju ili neistomišljenike".

"Nadamo se da će svi oni koji žive od svog rada i koji se osećaju pogođeni što su siromašni i što ih predsednik ;vređa - ;shvatiti njegovu poruku i ohrabriti se da u što većem broju izađu na ulice i protestuju zahtevajući svoja neotuđiva prava, a to su zarade i penzije dostojne života, a ne za 'puko preživljavanje', što je sada pravi ekvivalent za ekonomski uspeh aktuelne vlasti", navedeno je u saoštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.