Udovici se slomilo srce: Istinu o smrti supruga saznala nakon 10 godina (FOTO)

Izvor: S media, 11.Sep.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovici se slomilo srce: Istinu o smrti supruga saznala nakon 10 godina (FOTO)

Deniz Skot (57) nadala se da njen suprug Rendi nije patio, već da je poginuo u trenutku kada je avion udario u zgradu Svetskog trgovinskog centra, gde je Rendi radio, 11. septembra 2001. godine.

Nakon 10 godina, samo nekoliko sedmica pre obeležavanja desetogodišnjice od napada, Deniz je saznala istinu, a istina je da je Rendi bio zaglavljen u jednoj kancelariji.

Deniz je saznala kako je njen suprug Rendi Skot umirao. Pronađena je poruka sa njegovim rukopisom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i mrljom krvi na kojoj je pisalo '84. sprat, kancelarija na zapadu, zarobljeno 12 ljudi'.

Poruka je pala na tlo ispred zgrade koja se samo nekoliko trenutaka kasnije urušila, piše Daily Mail.

“Bili su zarobljeni u zgradi koja gori. To je horor koji se ne može prepričati. I nakon deset godina saznate ovako nešto, to menja sve”, rekla je Deniz.

Kada je u zgradu udario avion, Rendi je nazvao školu u kojoj je Deniz radila. Uveren da se radi o manjem udaru, zamolio je školu da Deniz obaveste da je dobro. O tome koliko je cela situacija užasna saznala je od kćerke koja ju je nazvala kasnije tog jutra.

Danim nakon napada Deniz je sa kćerkama pretraživala bolnice ali Rendija nisu uspele da pronađu.

Prošle godine Deniz su nazvali iz kancelarije za forenziku i rekli joj da su pronašli papir na kojem je Rendi pisao. Iako je i DNK analiza potvrdila da je on držao taj papir, Deniz rezultati nisu bili potrebni je je prepoznala rukopis svog supruga.

Ne verujem das u uspeli da otkriju da je to Rendi pisao. Poruka je napisana pre deset godina, izletela je kroz prozor, ljudi su po njoj gazili i držali je po rukama”, rekla je Deniz.

Ćerke su takođe bile u šoku kada im je majka pokazala papir. Prepoznale su rukopis svog oca.

(S media)

Foto: Daily Mail

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.