Udes na Zelenjaku, povređena majka s dvoje dece

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Zelenjaku, povređena majka s dvoje dece

U centru Beograda se oko 17.35 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređena žena koja je sa dvoje dece bila u vozilu.

Foto: MONDO Sivački Goran

Ona je zadobila povrede grudnog koša i vrata, a zbrinuta je kod hirurga u Urgentnom centru, rekla je za MONDO portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Deca starosti tri i pet godina nisu imala vidljive povrede, ali su preventivno prebačeni u dečju bolnicu u Tiršovoj ulici gde će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadržana na posmatranju, a sa njima se nalazi i otac.

Udes se dogodio na Zelenom vencu, na uglu Brankove i Ulice kraljice Natalije (nekad Narodnog fronta), kod Terazijskog tunela.

U tom delu grada saobraćaj se odvijao otežano. Vozila na Brankovom mostu, u smeru ka centru Beograda, bukvalno su stajala sat vremena zbog pšreprečenih kola i uviđaja policije, pa se formirala poduža kolona.

Oko 19 časova saobraćaj se normalizovao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.