Udes na Ibarskoj: Predsednik i direktor DSS povređeni u ČEONOM SUDARU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Ibarskoj: Predsednik i direktor DSS povređeni u ČEONOM SUDARU!

Teška nesreća

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, na deonici u blizini Meljaka, težak udes doživeo je vrh stranke DSS.

TRAGEDIJA na AERODROMU u Nišu: Preminuo pacijent!

Prema saznanjima medija, nesreća se dogodila oko 16 časova, u kolima su bili predsednik stranke Miloš Jovanović i direktor Uroš Janković, a samo pukom srećom niko od učesnika udesa nije ozbiljnije povređen.

Kako smo čuli od predsednika DSS Miloša Jovanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janković i on su se uputili za Kosjerić. Sve se dogodilo izenada, kada ih je udarilo vozilo koje je pri velikoj brzini prešlo u suprotnu traku.

- Nesrećni čovek je zaspao za volanom i njegovo vozilo ušlo je u našu traku - rekao nam je Jovanović. - samo zahvaljujući našem iskusnom vozaču izbegnuta je tragedija, uspeo je da skrene i tako izbegne direktni sudar.

Prema rečima predsednika DSS, čeoni sudar nije mogao biti izbegnut. Srećom, osim vozila niko nije ozbiljnije povređen, ali su Janković i Jovanović prevezeni u Urgentni centar kako bi bili pregledani. Direktor DSS samo je srećom ugruvan, jer je on sedeo sa strane koja je udarena u udesu.

- Teren pored puta je sa strane ravan i izbegnuta je mogućnost da dođe do prevrtanja kola - čuli smo od Miloša Jovanovića.

- Izašli smo iz vozila, kao i čovek koji je izazvao nesreću. Čovek je bio u šoku posle svega što se dogodilo. Srećom sve se na kraju dobro završilo- dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.