Udes kod Surčina: Više povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2012, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Surčina: Više povređenih

Troje dece i četiri odrasle osobe povređeno je u sudaru teretnog vozila i kombija kod Surčina, na obilaznici oko Beograda, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Troje dece i četiri odrasle osobe povređeno u direktnom sudaru kombija i cisterne (Foto: Ilustracija)

 

 

Povređena je beba od devet meseci koja je zadobila tupu povredu glave, devojčica od oko dve godine koja je zadobila posekotinu desne butne kosti i krvari iz nosa, i devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od oko četiri godine sa povredom butne kosti i sumnjom na prelom. Deca su prevezena u Urgentni centar.

 

U Urgentni su prevezeni i žena stara oko 35 godina sa rasekotinom nadlaktice, žena stara oko 40 godina sa prelomom potkolenice i muškarac star oko 50 godina sa povredom glave. Još jedna muška osoba je povređena i očekuje se i njen transport u

Urgentni centar.

 

Sudar se dogodio u 7.20, ta deonica je zatvorena za saobraćaj, a policija vozila usmerava na alternativne pravce.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.